ศูนย์สารสนเทศการเกษตร โดยส่วนสารสนเทศการผลิตปศุสัตว์และประมง ลงพื้นที่ปฏิบัติราชการเพื่อสำรวจปริมาณการผลิตกุ้งขาวแวนนาไมที่ได้รับการรับรองมาตรฐานสินค้าเกษตรปลอดภัย (GAP) ปี 2568

✅✅ศูนย์สารสนเทศการเกษตร โดยส่วนสารสนเทศการผลิตปศุสัตว์และประมง ลงพื้นที่ปฏิบัติราชการเพื่อสำรวจปริมาณการผลิตกุ้งขาวแวนนาไมที่ได้รับการรับรองมาตรฐานสินค้าเกษตรปลอดภัย (GAP) ปี 2568 ⏰⏰ระหว่างวันที่ 1 – 5 กรกฎาคม 2568 โดยสัมภาษณ์เกษตรกรในแหล่งผลิตจังหวัดสมุทรสาคร เพื่อให้ได้ข้อมูลปริมาณผลผลิตและมูลค่ากุ้งขาวแวนนาไมที่ได้รับการรับรองมาตรฐาน GAP

มาประกอบการจัดทำข้อมูลมูลค่าสินค้าเกษตรปลอดภัย ปี 2568

☎️สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ โทร. 0-2579-0617

📩หรือทาง E-mail : c[email protected]

✅✅The Centre for Agricultural Information (CAI) has commissioned the Livestock and Fisheries Information Division to conduct a field survey White leg shrimp production, which is the Good Agricultural Practice (GAP) certification, in Samut Sakhon provinces ⏰⏰between 1 – 5 July 2025. The team interviewed farmers in key production areas Samut Sakhon provinces

This survey aims to monitoring the production situation as well as survey the economics value of White leg shrimp production under GAP Certification in 2025.

☎️For more information, contact 0-2579-0617.

📩or e-mail: [email protected]